HUM PİŞİRME TAVASI

Turn-key basis contract...

HUM PİŞİRME TAVASI

HUM

Yağlı tohumlar, daha iyi kek elde edebilmek ve yağ üretkenliği arttırmak amacıyla önce tavalarda pişirilmelidirler. Sıcaklığın yükselmesi ile serbest kalan rutubet bacadan dışarıya atılır. Tavadaki tohum sıcaklığının ayarlanmasıyla, presleme işleminden önce elde edilmesi gereken optimum tohum özellikleri sağlanmış olunur. Pratikte, pişirme tavasının çapı, ısıtma yüzey alanı, buhar basıncı ve pişirme süresi bilgileri presin kapasitesine göre belirlenir.

HUM Pişirme Tavası, yağlı tohumların mekanik presyon öncesi ihtiyacı olan yumuşatma, nem uçurma ve ısıtılmasını en iyi şekilde sağlamaktadır.

Pişirme sırasında ürün seviyeleri ve sıcaklıkları düzenli olarak görüntülenmekte ve minimum buhar sarfiyatı sağlamak amacıyla PLC’de otomatik olarak kontrol edilmektedir. CE sertifikalı HUM Pişirme Tavaları, farklı çaplar, ısıtma yüzey alanları, buhar giriş basınçları ve karıştırma hızları ile farklı tohum tipleri ve proses parametrelerine göre tasarlanmaktadır.

HUM Pişirme Tavası Broşür

01
02